Spiga

Armata e cu ...ei

Mare mitting mare la Deva. Urla unii la microfon despre pensiile din armata. Ca nu e drept sa se taie.
Oare ce-a facut armata noastra in ultimii 60-70 ani? Cu mici exceptii a fost la scos carbune, cules de porumb si pe marile santiere de constructii ale patriei noastre dragi!
Pensionati la varste la care altii se gandesc cu groaza ca mai au de lucrat 20 ani, ofiterii armatei romane s-au "refugiat" dupa '90 in firme de paza unde continua sa nu faca mai nimic pe bani buni pe langa pensia aia "amarata".
Oare cum ar fi sa traiasca si ei dintr-o pensie de agricultor sau de lucrator in constructii, ca doar astea le-au fost meserii de capatai in trecut?
Nu ca am ceva special cu ei, dar...

4 comentarii:

  Lillee

6 iun. 2010, 13:20:00

Nici eu nu am nimic cu ei, dar va dau dreptate in totalitate. Nu este corect... dar ce este corect pe lumea asta? Atunci nu ne ramane decat sa ne mai bucuram cate putin cand se intampla lucruri asemanatoare cu ce ati descris dvs.

  too_old_dan

6 iun. 2010, 18:21:00

Pt.Lilee
... iti dau dreptate
... ceea ce ai descris tu
Na, ca te-am corectat!

  jocuri

10 iun. 2010, 08:33:00

Buna ,sunt adminul siteului http://www.jocuri-tari.ro , si iti scriu acest comentariu pentru ca as dori link exchange cu blogul tau ,daca este deacord lasa-mi un comentariu aici jocuri-tari.ro/link-exchange/,pe mine trece-ma cu titlul jocuri,multumesc.

  muzica

22 iun. 2010, 17:34:00

Buna ziua,sunt administratorul blogului muzica-mea.ro , si as dori link exchange cu blogul dvs.,daca sunteti deacord treceti-ma cu titlul muzica si scrieti-mi aici http://www.muzica-mea.ro/schimb-linkuri/